Fintek ve finans dünyasının kalbi Bakü’de atacak

Azerbaycan Bankalar Birliği, Azerbaycan Fintech Derneği, Merkez Bankası, Dijital Kalkınma ve Ulaştırma Bakanlığı, Ekonomik Reformlar ve İletişim Analiz Merkezi tarafından desteklenen iki günlük etkinlik, Azerbaycan'ın Bakü şehrinde 13-14 Haziran 2023’te düzenlenecek.

CEO'ları ve ilgili devlet kurumlarının yöneticilerini, ticari bankaların ve finteklerin üst düzey yöneticilerini, ticari ve finansal kuruluşların yöneticilerini bir araya getiren, bölgenin en kapsamlı finans ve bankacılık etkinliği olarak öne çıkıyor. Kamu kuruluşları, uluslararası finans kuruluşlarının temsilcileri, akademisyenler, finans ve bankacılık ürün ve çözümleri sunan ünlü şirketler ve diğer paydaşların olduğu etkinliğe, ülkemizden Türkiye Bankalar Birliği (TBB), Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB) de davet edildi.

HEDEF FİNTEK ALANINDA DENEYİM ALIŞVERİŞİNDE BULUNMA

Zirve, finansal teknolojiler, dijitalleşme, ödeme ekosistemlerinde yeni ve gelecek trendler alanında fikir ve deneyim alışverişinde bulunma platformu olma amacını taşımaktadır.

Etkinliğe ilişki daha detaylı bilgi için https://www.gbmevents.az/en/event/fintex-summit-2023-finance-and-technologies-expo adresini ziyaret edebilirsiniz.