“Katılım Genç Gelişim Özel Programı” başladı

“Katılım Genç Gelişim Özel Programı" Açılış Töreni, Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Prof. Dr. Göksel Aşan’ın açılış konuşması ile başladı.

Katılım Finans alanında insan kaynağı potansiyelinin artırılması, mevcut insan kaynağının geliştirilmesi ve bu alandaki farkındalığın ve finansal okuryazarlığın yükseltilmesi amacıyla 2021'de hayata geçirilen "Katılım Genç Gelişim" (KGG) programının 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen genç yetenekleri kapsayacak şekilde istihdam garantili olan özel programına başvurular 23 Mart itibarıyla yapıldı. Program için hak kazanan adaylar 10-16 Nisan tarihleri arasında eğitimlerini tamamlayacak.

100 KATILIMCI PROFESYONELLERDEN YÜZYÜZE EĞİTİM ALACAK

Dünyada ve Türkiye'de yükselen değer olan "Katılım Finans" alanında insan kaynağı potansiyelini geliştirmek ve sektöre nitelikli, uluslararası rekabete açık yeni yetenekler kazandırmak amacıyla Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi ve IFCap Building iş birliğinde, Albaraka Türk Katılım Bankası, Türkiye Emlak Katılım Bankası, Kuveyt Türk Katılım Bankası, Türkiye Finans Katılım Bankası, Vakıf Katılım, Ziraat Katılım, HDI Katılım Sigorta, Neova Sigorta ve Türkiye Katılım Sigorta'nın destekleriyle düzenlenen KGG özel programı, 10-16 Nisan 2023 tarihlerinde ön elemeyi geçen 100 katılımcı ile fiziki olarak İstanbul'da yapılıyor.