Kuveyt Türk’e uluslararası 3 ödül

Kuveyt Türk, uluslararası arenada kazandığı ödüllere bir yenisini daha ekledi. Kuveyt Türk, finans piyasalarının önde gelen yayınlarından Islamic Finance News tarafından faizsiz finans sektörünün en iyilerini belirlemek amacıyla düzenlenen IFN Awards’ta 3 ödül birden kazandı.

Kuveyt Türk, ‘Türkiye'nin En İyi İslami Bankası’, ‘Türkiye'nin En İyi Bireysel Bankası’ ve ‘Türkiye'nin En İnovatif Bankası’ ödüllerine layık görüldü. Dubai’de düzenlenen ödül törenine Kuveyt Türk Hazine Grup Müdürü Kamil Kibar katıldı. Kuveyt Türk’ün ana hissedarı Kuweit Finance House da IFN Awards’ta 9 ödül birden kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

“KATILIM FİNANSIN GELECEĞİNİ İLERİ TEKNOLOJİLERLE TASARLAMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Ödüllerle ilgili değerlendirmede bulunan Kuveyt Türk Hazine ve Uluslararası Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dr. R. Ahmet Albayrak, “İnovatif ürün ve hizmetlere öncelik veren bir katılım finans kuruluşu olarak ‘rotamız dijital, odağımız insan’ anlayışıyla hareket ediyoruz. Açık bankacılık platformumuz API Market üzerinden sandbox ve canlı ortamda toplam 314 API sunarak 49 farklı kurum/fintek ile iş birliği yürütüyoruz. API’ler sayesinde fintek iş birlikleri gerçekleştiriyor, ürün ve hizmetlerimizi üçüncü taraflar üzerinden müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz. TradePlus mobil uygulamamızla ise hisse senetleri, yatırım fonları, kira sertifikası, anlık piyasa haberleri, ekonomi takvimi, yerel ve uluslararası piyasalar, gelişmiş grafik teknolojisi ve teknik analiz araçları gibi birçok bilgi ve veriye erişim sağlıyoruz. Müşterilerimizin fikirlerini ve deneyimlerini paylaşabildikleri Fikrinn Platformu ile de yenilikçi fikirlerinin hayata geçirilmesine zemin hazırlıyoruz. Finans alanında en iyileri belirlemek için düzenlenen IFN Awards’ta Kuveyt Türk olarak 3 farklı kategoride birden ödüle layık görülmekten dolayı ziyadesiyle mutluyuz. Katılım finansın geleceğini tasarlarken, inovatif bir bakış açısıyla müşterilerimize dünya çapındaki en ileri teknolojileri sunmaya ve işlerini kolaylaştırmaya devam edeceğiz” dedi.