Faizsiz Ev Alma Kredisi Nasıl Sağlanır?

Günümüzde mali imkanlara erişmek için ciddi çaba, efor ve güç gerekiyor. Bu zorlukların bugün en önemli nedenlerinden biri, en büyük finans kaynağı olarak görülen faiz kıskacıdır. Büyük emeklerle birikim yapan ve bu birikimini yatırıma dönüştürmek isteyen iş insanlarımızın önündeki en büyük duvar faiz. Yeni iş kurmak ya da mevcut işinin kapasitesini artırmak isteyen iş insanımız halis niyetlerle yola çıkıyor; fakat kendini bir faiz ve katlanan borç silsilesinin içinde buluyor. Bu hem işin bereketini kaçırıyor hem de kazancın sürdürülebilir olmasını engelliyor.

Faizsiz ve değerlerimize uygun finans modellerini daha yakından inceleyip bilgi sahibi olmak için Faizsiz Teklif sitesindeki hesaplama ekranından bütçenize uygun faizsiz finans kurumlarının finansman tutarı, taksit miktarı ve kâr payı oranlarını görüntüleyebilirsiniz. ‘Faizsiz Teklif’ sitesi ile bankalara gitmeden online bir şekilde ister evinizden ister iş yerinizden dilediğiniz finansman çeşidini, tutarını ve vadesini belirleyerek teklif alabilirsiniz ve hayalini kurduğunuz evin sahibi olabilirsiniz. 

Faizsiz Konut Finansmanı Nedir?

Konut finansmanı, konut sahibi olmak isteyenlere konut üzerinden tesis edilecek ipotek karşılığında uzun vadeli konut kredilerinin kullanılmasına dayanan ve tüketicilerin konut edinmelerini kolaylaştıran bir finansman yöntemidir.

Faizsiz konut finansmanı hesaplama işleminiz için sayfamızda bulunan hesaplama aracımızı kullanarak bütçenize uygun ödeme planı oluşturup anında başvuru yapabilirsiniz veya ödeme yöntemleri size uygun gelen finansmanı kullanacağınız katılım bankasının sizi aramasını talep edebilirsiniz. Girdiğiniz bilgilerle örnek Ödeme Planını görüntüleyebilir; aylık ödenecek tutar, toplam ödenecek tutar ve aylık ödeme planının detaylarına ulaşabilirsiniz.

Site sayesinde faiz ödemeden, bütçenize uygun geri ödeme koşulları ile hayalinizdeki konuta ulaşmanız artık çok kolay. 

Faizsiz Teklif, sizlere hali hazırda faaliyet gösteren faizsiz finans kuruluşlarının tekliflerini tek bir çatı altında sunarak değerlendirme sürecinde büyük avantaj sağlar. Kullanacağınız finansmana dair detaylı bilgilere, hesaplamalara ve kâr payı oranlarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. 

 

 

Hayallerinizi süsleyen bir eve sahip olmak istiyorsanız artık bu hayalinizi ertelemenize gerek yok.

  • Dilediğiniz eve hemen sahip olmak için başvurunuzu yapın, konut finansmanınızı 60 aya varan vade, en avantajlı kâr oranlarından kullanın.
  • İnternet üzerinden finansman başvurunuzu yapabilir ve gerekli belgeler ile şubeye giderek hemen işlemlerinizi tamamlayabilir ve istediğiniz eve hızlıca ulaşabilirsiniz.
  • Konut işlemlerinde ekspertiz değeri, konut durumu ve enerji sınıfına göre finanse edilebilir tutar değişmektedir.

 

Neden Konut Finansmanı Kullanmalıyım?

Konut finansmanının sunduğu uzun vade, düşük taksit seçenekleri ile kira öder gibi ev sahibi olabilirsiniz.

 

Özellikleri

  • Bütçenize uygun kâr oranları imkânı bulunmaktadır. 
  • Satışa konu konutun ekspertiz değerinin belirli bir miktarını konut finansmanından yararlanabilirsiniz.
  • Taksit ödemelerinizi belirlediğiniz dönem ve tutarlarda yapabilirsiniz.
  • Bankalar, bireysel finansman kullanan müşterilerine hayat, konut ve zorunlu deprem sigortası ürünlerini sunabilmektedir.

 

Faydaları

  • Hayalinizdeki eve, uzun vade ve size özel ödeme seçenekleriyle sahip olabilirsiniz.
  • Esnek ödeme planları ile ödemelerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.
  • Konut finansmanı kullanımınızda, Kaynak Kullanımı Destekleme Fonu (KKDF), Banka ve Sigorta Muameleleri Vergisi (BSMV) ödemelerinden muaf olabilirsiniz.