Faizsiz Sahibinden Araba Almak ve Avantajları

Faizsiz sahibinden araba almak isteyen herkes yeterli bir birikime sahip değilse kredi imkanlarını araştırır. Günümüzde hemen hemen herkes için bir ihtiyaç haline gelmektedir. Araba, her ailenin almak istediği bir ulaşım aracı olma özelliğine sahiptir. Arabaya artan ihtiyaç hem ikinci el araba hem de sıfır araba fiyatları üzerinde etkili oldu. Genellikle yüksek olan araba fiyatları son yaşanan artışlarla birlikte giderek ulaşılması güç hale geldi.

Araba kredilerinde öne sürülen peşinat zorunluluğu ve yüksek faiz oranları da araba hayallerine gölge düşürüyor. Peki, hiç faiz ödemeden, peşinatsız, bütçeme uygun taksitlerle araba alamaz mıyım? Gibi sorular içinde mutsuz oluyorsanız, faizsiz teklif veren tek bir site imdadınıza yetişiyor. Site sayesinde faiz ödemeden, peşinat zorunluluğu olmadan, bütçenize uygun taksitler ödeme yapabileceğiniz, ailenizle dilediğiniz gibi gezebileceğiniz hayalinizdeki arabaya ulaşmanız artık çok kolay.

İkinci el araba fiyatları, sıfır araba fiyatları hakkında bilgi aldıktan sonra site aracılığı ile işlemlerinizi hızlandırabilir ve güvenle hayalinizdeki arabaya sahip olabilirsiniz. Faiz ödeme zorunluluğu ile kredi veren kurumlar ve galerilerden finans desteği aldığınızda zor ödemeler olmaktadır. Geri ödeme yaparken hem bütçeniz zarar görür hem de aldığınız paraya karşılık neredeyse 2 katı faiz ödemek zorunda kalabilirsiniz. Arabanın da kullanımla birlikte getireceği ek masraflar göz önüne alındığında omuzlarınızdaki yük daha çok artar.

Faizle araba kredisi veren kurumlarda aynı zamanda dosya masrafı ve zorunlu hayat sigortası gibi ek ödemeler yapmak daha arabayı kullanmadan yorulmanıza sebep olur. Kredi işlemi yapmadan, peşinat ve faiz yükü altına girmeden, hayallerinizdeki arabayı almanız tasarruf finansman desteği ile artık çok kolay.

Faizsiz sahibinden araba almak isteyen herkesin hayaline kavuşmasını sağlayan sistemde, 18 yaşını doldurmuş ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak yeterlidir. Araba fiyatları hakkında kapsamlı bir araştırma yaptıktan sonra kendinize en uygun olan aracı belirlemek mümkün. Bugüne kadar araba sahibi olmaya yetecek bir birikime sahip olmasanız bile tasarruf finansman yöntemine dahil olabilmektedir. Faiz ödemeden, bütçenize uygun taksit tutarlarıyla kredisiz araba sahibi olabilirsiniz. 

Faizsiz Araba Almanın Avantajları Nelerdir?

Herkes araç sahibi olmadan önce sıfır araba fiyatları ve sahibinden araba fiyatları hakkında araştırma yapar. Kredi yükü altına girmeden sahip olduğu birikim ile bir arama almak herkesin hayalidir. Ancak yeterli bir birikime sahip değilseniz, karşılaştığınız araba fiyatları ek finansman desteğine başvuru yapmanızı gerektirir. Bu durumda faiz ödemek de istemiyorsanız, en iyi yöntemlerden biri tasarruf finansman yöntemine başvurmaktır.

Faizsiz sahibinden araba finans desteği veren tasarruf finansman sistemi, faizsiz araç almanıza olanak sağlıyor. Peşinatsız ve kredisiz araç alabilmek için öncelikle aylık ödeme planı yapmak gerekir. Yapabileceğiniz bütçenize en uygun olan taksit tutarını belirlenmelidir. Bütçenizi belirledikten sonra tasarruf finansman yöntemlerimizden size uygun olan seçeneği belirlenmektedir. Aile bütçesi sarsılmadan kolaylıkla taksit ödeyerek araba sahibi olunabilmektedir. Tasarruf finansman desteği alarak araba sahibi olmanın pek çok avantajı vardır. Bu avantajlar aşağıdaki gibi sıralanmaktadır; 

  • Tasarruf finansman sisteminde hiçbir koşulda sizden faiz talep edilmiyor.
  • Bir birikime sahip değilseniz de Tasarruf Finansman yöntemine dahil olabilirsiniz.
  • Alacağınız finans desteği rakamını bütçenize göre kendiniz belirlersiniz.
  • Sıfır araba fiyatları sizi eskisi gibi zorlamaz ya da faizsiz sahibinden araba alabilirsiniz,
  • Kredi puanınız tasarruf finansman yönteminde dikkate alınmamaktadır. Puanınız düşük olsa da Tasarruf Finansman yöntemine dahil olabilirsiniz.
  • Taksitlerinizi ödeyemediğiniz durumlar yaşayabilirsiniz, hiçbir maddi kayıp yaşamadan taksitlerinizi dondurma şansına sahipsiniz.
  • Dosya masrafı, zorunlu hayat sigortası gibi ek ödemeler yapmanıza gerek kalmaz.