Albaraka Türk öğrenci banka personeli alımı yapacak

Söz konusu ilanda öğrenci banka personel alımı gerçekleştireceğini duyuran Albaraka Türk, alıma dair detaylardan ve banka sınavlarından bahsetti.

Hesaplarında mevcut olan fonları ticaret ve sanayi finansmanlarında işleterek diğer yandan da elde edilen faizsiz kârı müşterileriyle paylaşan Albaraka Türk, banka iş ilanları duyurusunda öğrenci banka Personel alımı yapacağını duyurdu.

Yurt içi ve yurt dışında olmak üzere yüzlerce şube içerisinde binlerce personelle müşterilere global bir katılım bankası olarak hizmet vermek amacıyla yaşanan sorunların en temelden çözüme kavuşması için yetiştirilmek üzere imkân tanıyan Albaraka Türk, İstanbul (Asya) ve Ümraniye bölgelerinde ikamet eden öğrenci banka personel alımı yapacak.

ÖĞRENCİ BANKA PERSONEL ALIMI İÇİN ARANILAN NİTELİKLER

Albaraka Türk, banka personel alımları kapsamında ilgili üniversitelerinde son sınıfında okuyan ve bu yıl mezun olacak öğrencileri bünyesine katmaya hazırlanıyor.

İlana göre adaylarda aranacak olan niteliklerse şunlar olacak:

Üniversitelerin örgün eğitim sürecinde eğitim alan İktisadi ve İdari Bilimler, Siyasal Bilgiler, İktisat ve İşletme Fakültelerinin dört yıllık bölümleri, Mühendislik Fakülteleri vb. bölümlerinin son sınıfında okuyan ve 2023 yılında mezun olacak,

Önceki dönem derslerini başarıyla tamamlamış olmak,

Yazılı ve sözlü iletişimi güçlü olması,

Faizsiz bankacılık alanında çalışma isteği ile düzenli çalışmaya ayak uydurabilecek olmak,

Analitik düşünme yeteneğine sahip olmak,

Okul döneminde hafta içi en az 2 tam gün çalışabilecek olmak,

Ekip çalışmasına yatkın olmak.

Banka tarafından yayımlanan ilanda, aranılan bu gibi niteliklere sahip olup başvuruda bulunan öğrenciler arasında değerlendirme yapılacağını ve yazılı sınava davet edileceği ifade edildi.